Tilbud

Flame fakkel til haven

DKK548.00 DKK298.00

Flame fakkel til haven

Ekstra nedsat til sommervarmen

Varekategori:

Beskrivelse

Flame fakkel til haven

Ekstra nedsat til sommervarmen

Flame fakkel til haven 2 stk: Disse lygter ser virkelig ud til at være et meget sikkert alternativ til de rigtige flammer, da de ikke rent faktisk bærer ægte ild. Det er faktisk lavet med lysdioder, der kaster en ret blød, stemningsfremmende, behagelig glød. Selv om det måske ikke spredes et stærkt lys, men det er effektivt nok og kan bruges, når det gør dit miljø behageligt. Disse lamper bruger unik optisk styret teknologi, som hjælper med at skabe et ret smukt, romantisk skiftende landskab.
Miljøvenlig: Det behøver aldrig genopladelige batterier. De bruger hellere solenergi til at oplade sig selv. Den samler solenergi hele dagen, og så tændes det automatisk ved skumring og støtter et blødt og behageligt lys på omgivelserne. Det kræver næsten 8 timers opladning, som udføres om dagen. Den leveres med et indbygget Li-ion batteri – op til 2200mAh – der tændes op til 10 timer i sommersæsonen og tændes i 5 timer om vinteren, efter at det er opladet fuldt ud.
Vejret modstandsdygtigt: det er ikke berørt af hårdt vejr, herunder brændende varme eller frygtelig vinter! De er vandtæte, så det modstår, såvel som uventede vandudbrud. Som følge heraf er det naturligt lavet til at være holdbart og robust (som certificeret til IP65).
Let at installere: Disse lygter er fleksible og meget nemme at installere. Du kan installere når som helst og hvor som helst du vil have det vist. Fakklerne kommer uden ledninger og ting. Så når du vil bruge det, skal du simpelthen installere det på det sted du foretrækker, og så skal du bare nyde det varme, romantiske fakkellys. Ved at installere det mener vi, at lysets stav skal hænge – hvis det er på en væg – eller skubbet ned i jorden.
Billig: Uden flere indtægter bliver brugt på ekstra ting relateret til det, er disse lommelygter meget billigt. At den er holdbar og fleksibel gør det til et gunstigt valg for alle. Man behøver ikke bruge ekstra penge på reparation og andre ting.